Besøg vores gårdbutik på fyn

Vores gårdbutik på fyn er placeret i forbindelse med frugtplantagen, hvor du kan købe vores æbler der er i sæson, æblemost i forskellige varianter og æblecider fra forskellige årgange. Du kan samtidig få et blik ud over æbleplantagen og se der, hvor produkterne oprindeligt kommer fra. 

Vi er en økologisk gårdbutik med rødderne plantet dybt i den fynske muld. Bogstaveligt talt, da frugtplantagen har ligget der i over 33 år, hvoraf frugtplantagen har været økologisk i 31 år. 

Gårdbutikken blev i sin tid startet ved helt almindelig gårdsalg, hvor man som besøgende kunne købe sine lokale æbler fra vores vejbod. I dag har vi indrettet et hyggeligt lokale der passer til rammerne, med hylderne fyldt op med specialiteter fra vores æbler.

Vil du læse mere om vores historie og frugtavleren Jørgen, så læs mere her.

Bølle Æbler logo

Gårdbutik på fyn med økologiske produkter

Når du træder ind i gårdbutikken finder du et udvalg af økologiske produkter, alt sammen lavet på æblerne fra frugtplantagen. Befinder du dig ikke i nærheden af vores gårdbutik på fyn, så er det muligt at handle gennem vores online gårdbutik.

Vores lokale vare består af følgende produkter:

Æbler

I løbet af året finder du op til 10 forskellige økologiske æblesorter, som strækker sig fra sommer til vinter. Hver sort har sin egen smag og kan bruges i forskellige sammenhænge, om det er som spiseæble eller til madlavning.

Æblemost

Æblemosten finder du i forskellige varianter og størrelser. Mosten findes i en sommer, efterår og vinter variant. Du kan vælge mellem størrelserne 0.75L, 3L og 5L.

Æblecider

Vores Æblecider er det nyeste produkt, som er vi er meget stolte af. Cideren laves af vores egne spiseæbler, som giver den fantastiske smag.

Har du spørgsmål om vores gårdbutik, omend det er gårdbutikken på fyn eller vores online gårdbutik, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller direkte på telefonen. 

Velkommen i vores økologiske gårdbutik.

Find os her:

Indkøbskurv
Scroll to Top